Tantra par bordel østjylland

tantra par bordel østjylland

Tag på rejse ind i dig selv og mærk hvordan tantra massage kan åbne nye døre til den livskraft og seksualitet, der ligger under lagene af regelbundet adfærd. Tantra massage til mænd og kvinder. TantraMove Århus. TantraMove ved Inge Arunima tilbyder tantramassage, tantra undervisning og workshop, tantra for par . Indehaver af følgende uddannelser: Tantramassage. Taomassage. Lingam /Yoni-massage. Rosenberg Teknik. Tantramassage.

Tantra par bordel østjylland -

Hvis ikke vi kommunikerer, at vi har brug for noget andet, vil de ikke lære det. Nyeste blogindlæg Åbningstider i påsken Synes du, at det stadig er lige lovligt koldt ude eller trænger du bare til lidt indre varme? Hvis manden og kvinden lærer at åbne op for andre steder end kønsområdet og inkludere hele kroppen, kan de få en seksualitet, som er meget mere kropslig og sanselig.

Tantra par bordel østjylland -

Tantra er videnskaben om bevidsthed og energi, som hovedsageligt bygger på at opleve de mest intense og kraftfulde tilstande gennem sanserne for dermed at udvide bevidstheden. Shakti er en guddommelig kvindelig kraft, der opfattes som gudens styrke og skaberkraft, ofte personificeret i gudinden Durga, Shivas hustru. Der er dog forskel på, om det er en mand eller en kvinde, jeg masserer. I en fælles parmassage er der to massører. En til jer hver og i samme rum. Det skaber muligheden for, at I kan få en fælles oplevelse, samtidig med at I hver især. Tantra Massage Århus. Tantra massagen er en sanselig helkropsmassage. I tantra massage arbejdes der med naturlighed, derfor er både du og jeg nøgne Et par timer på filosofi stenen i havstokken, nogle tusinde mågeskrig og endnu. Søger du efter tantra massage Aarhus? Lige syd for Aarhus ligger Mahamudrainstitut, som ud over at være en af de mest seriøse udbydere af kurser og.

Videos

Music Tantric Massage - Tantra Q volume 7

0 comments on “Tantra par bordel østjylland”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *